dinsdag 22 augustus 2017

Beleef de herfst van je leven!

In een vorige blog heb ik al eens geschreven over de lente, de periode na de winter, die de mens weer nieuwe energie geeft. Momenteel zijn we al weer verder in het jaar en gaan we op weg naar het eind van de zomer, we zijn namelijk aangekomen in de maand augustus. Augustus is op de Veluwe, waar wij als Well-Fair in Nunspeet gevestigd zijn, ook een prachtige kleurrijke maand. Vooral kleurrijk door de bloei van de heide, wat kleurt die heide overal nu prachtig paars. Een mooi moment om van te genieten en als u in de gelegenheid bent zou ik zeker in deze periode (tot half september) een bezoek aan de Veluwe brengen. En als u toch in de buurt bent, bent u bij ons van harte welkom voor een kop koffie en een uitleg over wat wij als Well-Fair voor u kunnen betekenen.

Na deze periode nadert de herfst met rasse schreden, dit geldt eigenlijk ook voor ons mensen: voor je het weet zit je in de herfst van je leven. Je voelt je nog jong van geest maar je merkt dat je lichaam na verloop van tijd toch de nodige gebreken begint te vertonen. Het ’s morgens opstaan uit je bed gaat niet meer zo gemakkelijk als toen je 30-40 was, bij het douchen is het toch wel fijn dat de douche drempelvrij is en dat er zo’n mooie greep is om je aan vast te houden. Wij als Well-Fair kunnen u daar goed bij ontzorgen, wij leveren mooie kwaliteitsproducten die het langer zelfstandig thuis wonen voor u vergemakkelijken.

Kijkt u maar eens op onze website:
https://www.well-fair.nl

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat u zo lang als mogelijk actief en in beweging blijft.

We worden steeds ouder, er komen steeds meer 90-plussers bij. Misschien heeft u het schitterende item wel gezien bij NOS Nieuwsuur: ‘90-plus en achter de geraniums?' Prachtig om te zien hoe deze mensen van rond de 90 nog steeds erg actief in het leven staan: een huisarts die nooit vakantie heeft, een mevrouw die nog salto’s maakt vanaf de duikplank of een mevrouw die nog heel actief schildert in haar atelier.

Fit en vitaal blijven, in combinatie met de juiste comfortproducten van Well-Fair die het leven vergemakkelijken……

Ja, dan kunnen we wel honderd worden. Geniet van het moment, beleef elke dag opnieuw, ook in ‘de herfst van uw leven’.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten