maandag 5 september 2016

De kunst van maatwerk….

Maatwerk is een ruim begrip. Aan het begrip maatwerk wordt op veel verschillende manieren invulling gegeven. Verschillende maten is dat ook maatwerk? De definitie van maatwerk is als volgt: “Maatwerk is werk dat naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van de klant” U begrijpt, dat is sneller gezegd is dan gedaan.

Bij Well-Fair leveren we echt maatwerk. Dat betekent dat wij de wensen van onze klant in kaart brengen en daarna de producten op maat maken. Niet kiezen uit een paar maten maar tot op de centimeter nauwkeurig op het lichaam van de klant gemaakt. Dat is bijzonder, dat heet "een specialist” zijn. Gespecialiseerd in maatwerk om precies te zijn. Voor onze klanten betekent dit dat hun product exact voldoet aan de wensen en behoeften van deze klant. U zult begrijpen dat het lichaam van een man van 90 kilogram een andere ondersteuning nodig heeft dan het lichaam van een vrouw van 70 kilogram. Door middel van ingenieuze meetapparatuur zijn de product specialisten van Well-Fair in staat om ieder product naadloos te laten aansluiten op het lichaam van de klant. Hierdoor ontvangt de klant perfecte ondersteuning tijdens bijvoorbeeld het slapen. Dit zorgt ervoor dat onze klanten ontspannen kunnen slapen en uitgerust wakker worden. Dit kan bijvoorbeeld de vervelende tintelingen in handen of voeten voorkomen. Deze tintelingen komen vaak voort uit een slecht bloeddoorstroming tijdens het slapen.

Wanneer Well-fair een matras op maat maakt, worden alle zones van het betreffende matras aangepast naar het lichaam van de klant. En bevalt het matras om een of andere reden niet? We blijven aanpassen totdat de klant tevreden is!! Hiervoor worden onze medewerkers continu opgeleid. Allereerst om de klant leren te begrijpen, wat zijn de wensen en behoeften en hoe kan Well-Fair daar met het maatwerkproduct op inspelen.  Eerst een klant leren begrijpen voordat je iets voor deze klant kunt gaan maken.

Hopelijk zijn we het met elkaar eens, maatwerk is alleen voor specialisten weggelegd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten