dinsdag 20 september 2016

Verhuizen of veranderen?


Wanneer men ouder wordt ontstaan er steeds meer barrières in en rondom het huis. De trap die men vroeger naar boven rende, wordt ineens een uitdaging en de badkamer met een heerlijk bad wordt een ongebruikt terrein. Men kan verhuizen, maar dat is wel een erg grote verandering, die men op leeftijd liever niet meer wil doen.  De meeste senioren wonen al meer dan 20 jaar in hun huidige huis en hebben sinds dien ook niets meer veranderd. Om het huis weer een thuis te maken dienen er aanpassingen gedaan te worden die de zelfstandigheid ondersteunen.

Well-Fair is op dit gebied een ervaren bedrijf, die uw huis weer een thuis maken. Veilige badkamers en handige elementen maken de dagelijkse bezigheden een makkie. Ook als mantelzorger zal het een zorg minder worden. De zelfstandigheid van een ieder wordt dusdanig ondersteund, dat het vertrouwen snel weer groeit. Hierdoor hoeven mantelzorgers zich uiteindelijk minder zorgen te maken en kan men als senior langer genieten van het leven.

Uit onderzoek blijkt dat men de hulpmiddelen niet alleen voor het doeleinde gebruikt, maar ook voor kleine bezigheden, zoals was opvouwen op bed wanneer het in hoogte versteld is of de wasmand de trap op sturen met de traplift. Dit houdt in dat de hulpmiddelen ook handig zijn, als men het nog niet nodig heeft.


Om ervoor te zorgen dat men als senior in de vertrouwde omgeving ouder kan worden , zijn deze aanpassingen dus van toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten