maandag 18 februari 2019

Onze herinnering weer eens herbeleven


Er zullen maar enkele herinneringen zijn, die u zich zo goed herinnerd dat u het nog wel weer eens mee wilt maken. Dit kan een vakantie zijn maar ook een trouwdag bijvoorbeeld. Dit zijn herinneringen die een levensgebeurtenis vastleggen. Toch zullen er ook een hele boel herinneringen zijn, die u anders zou invullen als u ze nog eens over mocht doen. Uit onderzoek is gebleken dat het allemaal te maken heeft met het einde van de beleving. Indien men het einde van een reis iets erg positiefs heeft meegemaakt, zal men de reis zeer waarschijnlijk als iets positiefs in het geheugen opslaan.

Well-Fair vindt het van groot belang om de oudere medemens te zorgen. Ophaal- en terugbrengservice zit bij een meerdaagse reis inbegrepen. Dit is een extra service die aangeboden wordt, zodat men werkelijk kan genieten van begin tot eind. De reis begint zodra de mensen een voet voor de deur zetten en de koffer wordt ingeladen. Iedere reiziger wordt hartelijk ontvangen en ook weer uitgezwaaid.

Ook een bezoek aan het hoofdkantoor begint met een hartelijk welkom met een heerlijk vers gezet bakje koffie. Klantbeleving speelt bij Well-Fair een grote rol. De Belevingswerled maakt het mogelijk om producten zelf eens te proberen en een ervaring rijker te worden. Zo kan de eerste ervaring met een douchetoilet (het onderlichaam reinigen met water) een mindset veranderen van ‘oeh eng’ naar ‘aangenaam en schoon’.

Wat zou u NU willen veranderen om uw ideale herinnering te creĆ«ren? Legt u dit vast met foto’s of wilt alleen u genieten van de binnenpret die u ervaart als u aan een mooie herinnering denkt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten