dinsdag 17 juli 2018

Respectvol met je oudere medemens omgaan, is dat zo moeilijk?


In het nieuws hoor je regelmatig dat ouderen worden mishandeld. Volgens de rijksoverheid is ouderenmishandeling niet alleen lichamelijke of psychische mishandeling, maar ook verwaarlozing, financiële uitbuiting en seksueel misbruik.

Als ik in de auto zit, hoor ik wel eens een reclame over ouderenmishandeling. Omdat ik mij zelf niet kan inbeelden dat iemand dit zou doen, kan ik mij helaas niet voorstellen dat dit gebeurd. Toch is het een belangrijk onderwerp om over te praten.

Well-Fair heeft dagelijks met senioren te maken. Dit zijn allemaal mensen die over het algemeen al een leeftijd van 70 jaar hebben bereikt, hierna te noemen ‘senioren’. Deze senioren hebben levenservaring en mogen toch zelf over hun leven beslissen? Af en toe komt het wel eens voor, dat kinderen beslissen wat hun ouders wel of niet mogen doen. Zo ook met aankopen die gedaan worden. Het verdrietige hiervan, is dat het dan meestal gaat om het erfenis van de kinderen. Hoe brutaal is dit?

Well-Fair gelooft in de kracht van de oudere medemens en vindt het belangrijk dat de zelfstandigheid van hen ondersteund wordt, zodat zij langer van hun leven kunnen genieten.

Indien men een vermoeden heeft dat dit in een huishouden voorkomt, kan een ieder dit melden bij Veilig Thuis. Dit is het advies- en meldpunt voor iedereen.

Samen werken aan een zorgeloze dag.

1 opmerking:

  1. Dr. Itua geneest mijn HIV, ik ben al 10 jaar een ARV Consumptie. Ik heb mijn best gedaan totdat ik Dr. Itua tegenkwam op de blogsite. Ik heb hem ge-e-mailen over mijn gegevens over mijn hiv en mijn locatie. Ik heb alles aan hem uitgelegd en hij vertelde me dat er niets is om bang voor te zijn dat hij me zal genezen , hij gaf me garantie, hij vroeg me te betalen voor items, dus als ik genezen ben, zal ik dankbaarheid tonen die ik heb gedaan en een getuigenis geven van zijn helende kruiden is wat ik ga doen voor de rest van jullie die HIV hebben en andere ziekten kunnen het goede werk van Dr. Itua zien. Ik ontving zijn kruidengeneesmiddel via EMS Courier-service die binnen 5 werkdagen bij mijn postkantoor kwam. Dr. Itua is een eerlijke man en ik waardeer hem voor zijn goede werk. Mijn GrandMa heeft gebeld hem om hem te waarderen en de rest van mijn vrienden ook, is een vreugde voor mij dat ik vrij ben van het nemen van pillen en het hebben van die dikke belle is een nachtmerrie. je zult begrijpen waar ik het over heb als je hetzelfde probleem hebt was ik Ik ben vrij en gezond. Bedankt aan Dr. Itua Herbal Center. Ik heb ook zijn agenda dat hij me onlangs stuurde, hij geneest een hele aardige ziekte zoals, kanker, herpes, fibromyalgie, hiv, hepatitis B, lever- / nierinflamatie, epilepsie, onvruchtbaarheid, fibroïde, diabetes, dercum, copd, en ook Ex-minnaar terugbrengen ... Hier zijn contactpersoon .drituaherbalcenter @ gmail.com Of Whats_app-nummer +2348149277967

    BeantwoordenVerwijderen